Sjung in i Wasa Sångargille!

Nu är det rätt läge att sjunga in i Wasa Sångargille

Wasa Sångargille tar som regel in nya sångare i början av varje termin, augusti och januari. Det går också att komma med vid andra tillfällen, men nu är den bäst tidpunkten på året att komma med då vi har inlett ett nytt verksamhetsår den 1 augusti. Tidigare erfarenhet av att sjunga i kör är inget måste. Vi förutsätter ett genuint intresse att sjunga i manskör och att du är beredd att utveckla dig som sångare.

Ja! Jag vill sjunga i Wasa Sångargille!

Super! Fyll i formuläret på den här sidan så kontaktar vi dig. Din anmälan är på inget sätt bindande. Om du är osäker eller har frågor hoppas vi att du kontaktar oss med till exempel frågor om vad som krävs för att sjunga i Wasa Sångargille.

Ta kontakt:

Dirigent Stefan Wikman
+358 40 769 8223
stefan.wikman@investia.fi

Viceordförande Mathias Smeds
+358 50 557 5252
mathias.smeds@msmeds.fi